top of page

Om oss

Hej !

Vad kul att du hittade hit!

Mia heter jag, är utbildad florist sen 10 år tillbaka och driver Växtverket lkpg AB. Blommor och växtlighet har alltid varit en stor passion i mitt liv.

När jag var liten var jag alltid ute och byggde kojor och lekte i naturen och älskade skogens arena. Jag har haft kreativiteten i mig sedan jag var barn och har alltid älskat att skita ner mig.

Jag bor med min man och vår tonårs dotter strax utanför Linköping (Beatelund ) , har två vuxna pojkar som nu har flyttat till eget boende.

2009 köpte vi vårt hus som är beläget på Östgöta slätten , på fälten runt vårt hus växer raps och lin. Rapsens gula färg har sen länge försvunnit och linens blå kronblad som yr runt i vinden är en så fin kontrast på vackra slätten.

Just där har jag funnit en stor glädje i att odla mina egna snittblommor , skapa olika oaser i trädgården samtidigt som jag njuter av surrande bin och en kopp kaffe i handen.

Allt har sin tid och det viktigaste är att trivas med livet, det gör jag nu..

Släng kraven ni tror andra förväntar sig av er och du förväntar dig av dig själv i soppåsen och gör vad tusan ni vill.. gör något galet vet ja:) då blir livet så mycket roligare.

När jag utbildade mig till florist 2013 så fann jag en stor glädje i att få skapa med blommor och för att få utlopp för min kreativitet.

Jag har också alltid haft ett stort intresse för trädgård, odlat både blommor och grönsaker, från min lilla odlingslott i radhusträdgård och nu i min villaträdgård!

Nu blev drömmen verklighet och jag startade min blomsterbutik med tillhörande snittbloms odling och eftersom jag älskar att kasta mig ut i livet så påbörjade jag en distans Trädgårdsmästar utbildning i Järna på skolan Skillebyholm. Gissa om jag trivs?!

 Vill ni besöka mig så ligger Växtverket strax utanför Linköping.

Jag sätter stort fokus på skaparglädje och kreativitet, jag vill att du som kund ska känna dig inspirerad efter ett besök hos oss.

Jag erbjuder ett varsamt utvalt sortiment av produkter i vår butik, både när det gäller snittblommor ,växter och inredningsdetaljer.

Varmt välkommen att besöka mig.

IMG_4247.JPG
IMG_4248.JPG
bottom of page